Referencer

På denne side kan du finde et udpluk af vores referencer samt billeder af det arbejde, vi har udført. Det kan være, at du bliver inspireret til en lignende løsning hjemme hos dig selv? Er det tilfældet, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om netop dine muligheder. Vi står klar til at hjælpe på hele Sjælland!

IBF Hedehusene

Vi har udført arbejde hos IBF i Hedehusene, der havde bygget en ny hal og ønskede ny belægning som en ramme rundt om hallen. Billederne er fra to forskellige tidspunkter, hvor vi udførte belægningsarbejde for dem. Vi har benyttet os af Coloc belægningssten, som er CE- og trekantmærket efter Betonvarekontrollens højeste krav - og er ideelt til at bære tunge køretøjer.

Amager

På Amager ved Skibakken/CopenHill har vi udført reetablering med SF-sten, som er en klassisk belægningssten, der er udformet som bogstavet S. Formen gør, at belægningen modvirker bevægelser i den ene retning, hvilket sikrer en mere stabil belægning. Denne belægning er dermed godt beregnet til maskiner og andet tungt industrikøretøj.

Fredensborgvej - Roskilde

Ved dette hus i Roskilde på Fredensborgvej har vi stået for det komplette haveanlæg. Vi har sørget for rullegræs og kunstgræs, så haven blev flot og indbydende, og derudover har vi lavet poolterrasse og installeret overdækning ved poolen. På den måde kan poolen blive dækket til, når den ikke skal bruges, f.eks. om vinteren.

Villa-nybyg

Nedenstående billeder er et typisk eksempel på en nybygget villa, hvor vi har hjulpet med at anlægge terrasse, indkørsel og gangsti rundt om huset. Alt er dermed i samme stil, så det både ser godt ud enkeltstående og passer ind med det nye hus og resten af haven. Derudover kan belægningen holde til lidt af hvert, f.eks. biler, havemøbler m.m.

Korsør

I Korsør har vi lagt sandsten hos en kunde, som gav et fint samspil med resten af huset og grunden. Sandsten er en finere belægning, som er udgjort af flotte natursten, der skaber et flot udtryk udenfor. Disse fliser er enormt robuste og yderst slidstærke - og bruges derfor ofte til terrasser, brolægning eller indkørsler.

Borup

Ved dette hus i Borup har vi udført brolægningsarbejde med pigstensbelægning. Pigsten er almindelige natursten, der lægges, som de er - og her har vi lagt dem rundt om fliserne. Pigsten passer godt til en mere gammeldags stemning, hvilket stemte overens med husets udtryk med bl.a. stråtag.

Brostens overkørsel Classic Car House

Brostens overkørsel Sorø

Chausestens indkørsel Ålsgaard

Fortorvs renovering KBH

Granit trappe Classic Car House

Granittrappe slagelse

Overkørsel Irmabyen

Permeabel belægning

Rådhus belægning Dianalund

Slagelse brosten terrasse

Trapper IBF

Villavej renovering Albertslund

Få mere at vide
Du er velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for brolægning, belægning og anlæg. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe både private og erhverv på hele Sjælland!