Anlægsfirma i Slagelse

Vi er dit anlægsfirma lokalt i Slagelse og står klar til at hjælpe med alt arbejde inden for brolægning, belægning og haveanlæg på Sjælland, bl.a. i byer som København, Roskilde, Korsør og Borup. Kræver opgaven en tur over broen til Fyn og Jylland, kan dette dog også lade sig gøre. Vi ser frem til at hjælpe dig!

mere om vores Anlægsfirma

Lydolph Anlæg er en anlægsvirksomhed beliggende i Slagelse, der hjælper med alt inden for brolægninger, belægninger og haveanlæg - kort sagt alt, der har med jord, have og sten at gøre.

Firmaet er stiftet af Nicklas Janick Lydolph i foråret 2021, hvor vi står klar til at hjælpe på primært Sjælland med den anlægsopgave, du har i tankerne. Vi arbejder både for private og erhverv, hvor alle opgavestørrelser er velkomne! 

Med mange års erfaring er vores kompetenceområde meget bredt – og derfor er listen over ting, vi kan hjælpe med, meget lang. Vi kan især godt lide at udføre projekter, som mange andre ikke kaster sig ud i. Vi er med på det hele! 

Se gerne vores referencer for at få en fornemmelse af det arbejde, vi bl.a. kan udføre. 

Anlægsfirma i Dianalund
Ingen opgave er for lille eller for stor til os - og med vores brede erfaring er du garanteret et stykke arbejde i høj kvalitet, som holder i mange år frem.
Anlægsfirma i Dianalund

Anlægsfirma i Slagelse - arbejder på Sjælland

Står du med en have eller et andet udendørsareal, der trænger til at blive frisket op? Så er du velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg, der altid står klar til en snak og en løsning inden for brolægnings-, belægnings- og anlægsarbejde på hele Sjælland.

Haven er et afslapningssted. Når vi kommer hjem fra arbejde og har brug for at slappe af, få fred og nyde omgivelserne, er haven et oplagt sted at gå hen, hvis der er gode vejrforhold. Dog er det svært at få gjort tid til at få ordnet diverse haveprojekter og få området til at se ordentligt og indbydende ud. Det står Lydolph Anlæg klar til at hjælpe dig med – så kan du imens slappe af og være sikker på at få en præcis, flot og funktionel løsning, der passer til din have! 

Hos Lydolph Anlæg har vi stor ekspertise i både anlægning af nye haver og omlægning af de gamle. Vi udfører arbejde såsom indkørsler, indgangspartier, stier, parkanlæg, terrasser, flisekanter ved pools, trapper samt anlæg af græs og beplantning. Til erhvervskunder kan vi ligeledes hjælpe med forskellige anlægsløsninger, f.eks. industribelægning samt lægning af fortov og kantsten.

Alle medarbejdere hos Lydolph Anlæg er erfarne og udlærte brolæggere og anlægsgartnere, der står klar til at hjælpe med at få dit projekt til at gå i opfyldelse! Med faglig stolthed og kundeservice i fokus sørger vi hver gang for at levere et stykke arbejde i høj kvalitet, hvor vi opdaterer dig undervejs i processen – så ved du altid, hvordan opgaven skrider fremad. 

Har du spørgsmål, ønsker yderligere oplysninger eller gerne vil have et uforpligtende tilbud på en anlægsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os hos Lydolph Anlæg!

Få mere at vide
Du er velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for brolægning, belægning og anlæg. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe både private og erhverv på hele Sjælland!