Belægningsarbejde på Sjælland

Lydolph Anlæg tilbyder belægningsarbejde på Sjælland med brug af normale betonsten og generel fliselægning. Mulighederne er mange inden for belægning, hvor vi f.eks. kan lave gangstier, terrasser, indkørsler og flisekanter ved pools.

Alt i belægningsarbejde på Sjælland

Med base i Slagelse står Lydolph Anlæg klar til at hjælpe med alt belægningsarbejde på Sjælland, bl.a. i byer som København, Roskilde, Korsør og Borup. Kræver opgaven en tur over broen til Fyn og Jylland, kan dette dog også lade sig gøre! Nedenfor på denne side kan du læse mere om vores arbejde inden for belægning.

Lydolph Anlæg hjælper gerne med alt, der omhandler belægninger. Hvor brolægning har at gøre med sten og granit, har belægning at gøre med normale betonsten og fliselægning. Vi har mange års erfaring inden for jord og belægningssten og kan udføre komplette haveanlæg, f.eks. gangstier, terrasser, indkørsler og flisekanter ved pools. 

Det er vigtigt med en flot, holdbar og indbydende belægning, da det er noget af det første, som folk bliver præsenteret for ved det private hjem. Det er ofte noget af det sidste, der bliver udført ved byggeriet – men er stadig en vigtig detalje! Samtidig skal belægningen passe til omgivelserne, og her står vi også klar til at rådgive om belægningstypen, så de funktionelle krav harmonerer med omgivelserne og ikke mindst kundens prisramme. 

Ofte vil der også være en eller anden form for beplantning inkluderet med belægningsopgaven, så haven får det sidste finish og ser flot og indbydende ud. Hvis dette ønskes til belægningsopgaven, kan det selvfølgelig også lade sig gøre – vores medarbejdere er nemlig både udlærte og erfarne brolæggere og anlægsgartnere, og dermed kan det færdige resultat blive mere helstøbt at se på. 

Så ønsker du et tilbud på en belægningsopgave, der er udført af erfarne brolæggere og anlægsgartnere med faglig stolthed og kundeservice i fokus, er du meget velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg i dag for at få et uforpligtende tilbud på din opgave!

Belægningsarbejde på Sjælland
Hos Lydolph Anlæg sørger vi for, at belægningen passer til omgivelserne, så resultatet bliver så harmonisk og sammenhængende som muligt.
Belægningsarbejde på Sjælland

Vi står klar til at hjælpe med belægningsarbejdet

Lydolph Anlæg står klar til at hjælpe med alle opgaver inden for brolægning, belægning og haveanlæg - både til private, kommuner og erhverv. Har du et projekt i tankerne og ønsker at have vores besyv med, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
01.
Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os gerne allerede i dag til en uforpligtende snak om projektet. Beskriv jeres opgave for os, og vi giver et tilbud samt en tidsplan. Derudover sørger vi for at forventningsafstemme, så der ikke sker nogle misforståelser.
02.
Anlægsprocessen i gang
Når aftalen er på plads, går vi i gang med anlægsarbejdet. Vi sørger hele tiden for at have en god kundedialog kørende, så du altid er opdateret undervejs i processen og ved, hvordan det går opgavemæssigt.
03.
Det færdige resultat
Med fokus på et flot, solidt stykke arbejde i gode kvalitetsmaterialer leverer vi til sidst et færdigt stykke arbejde, hvor vi har haft fokus på dine ønsker og behov. Vi sørger for, at du er tilfreds med det færdige resultat - hver gang!
Få mere at vide
Du er velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for brolægning, belægning og anlæg. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe både private og erhverv på hele Sjælland!