Anlægsarbejde for erhverv på Sjælland

Udover at tilbyde ydelser til private kunder, hjælper vi også gerne kommuner og erhverv på hele Sjælland med anlægsarbejde inden for brolægning, belægning og haveanlæg. Nedenfor kan du læse om nogle af de erhvervsløsninger, vi tilbyder.

Industribelægning og anlægsarbejde på SJælland

Lydolph Anlæg tilbyder industribelægning, der kan holde til de helt tunge maskiner.

Der er forskel fra belægning til belægning. Hvis dit areal skal benyttes af tung trafik, lastbiler og generel, konstant trafik, er det en fordel at anlægge industribelægning. 

Industribelægning kan anlægges til f.eks. store parkeringspladser eller torve med erhvervsmæssige formål. Til arbejdet benytter vi os af Coloc belægningssten, som er beregnet til at kunne bære selv de tungeste maskiner og køretøjer.

Så ønsker du en belægning, der kan holde til tung trafik fra industrikøretøjer eller generelt fra meget trafik, er du velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg for at høre mere!

Ingen opgave er for lille eller for stor til os - og med vores brede erfaring er du garanteret et stykke arbejde i høj kvalitet, som holder i mange år frem.

anlægsarbejde med kantsten

Lydolph Anlæg tilbyder kantstensarbejde - både som nyanlæg og renovering.

Skal du have anlagt helt nye kantsten eller blot have renoveret de eksisterende, står Lydolph Anlæg klar til at hjælpe. Ingen opgave er for stor eller lille – vi står klar til at hjælpe med dem alle! 

Som kantsten kan der anvendes forskellige sten alt efter ønske, f.eks. brosten, plænekantsten, rabatkantsten, fortovskantsten m.m. – alt efter forholdene på området. 

Ønsker du at høre mere om de forskellige løsninger inden for kantstensarbejde, er du altid velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg for en uforpligtende snak!

Hos Lydolph Anlæg sørger vi for, at anlægsarbejdet passer til omgivelserne, så resultatet bliver så harmonisk og sammenhængende som muligt.

anlægsarbejde med fortov

Lydolph Anlæg tilbyder belægning af fortovsfliser, så de både er flotte og funktionelle.

Skal der lægges nyt fortov, eller trænger det allerede-eksisterende fortov til en opgradering med nye fliser? Så står Lydolph Anlæg klar til at hjælpe med de nye fortovsfliser. 

Der findes et stort udvalg af fliser, hvor vi gerne giver gode råd og vejledning til den flisetype, der passer bedst funktionsmæssigt – men også udseendemæssigt, så fortovet passer til resten af området. 

Ønsker du vores hjælp inden for lægning af fortovsfliser, er du meget velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg i dag for at høre mere om de mange muligheder!

Få mere at vide
Du er velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for brolægning, belægning og anlæg. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe både private og erhverv på hele Sjælland!