Anlæg og haveanlæg på Sjælland

Lydolph Anlæg tilbyder anlægsarbejde på Sjælland, hvor vi kan stå for hele processen fra idé til udførelse på dit næste haveprojekt. Mulighederne er mange inden for anlægsarbejdet, hvor vi f.eks. kan anlægge kunstgræs, rullegræs, trapper og terrasser.

Haveanlæg på Sjælland

Med base i Slagelse står Lydolph Anlæg klar til at hjælpe med alt anlægsarbejde på Sjælland, bl.a. i byer som København, Roskilde, Korsør og Borup. Kræver opgaven en tur over broen til Fyn og Jylland, kan dette dog også lade sig gøre! Nedenfor på denne side kan du læse mere om vores arbejde inden for anlægsløsninger.

Lydolph Anlæg kan hjælpe med alt, der har med haveanlæg at gøre. Vi arbejder kort fortalt med alt i haven, hvor vi bl.a. kan være behjælpelige med at lægge kunstgræs, rullegræs, trædefliser, trapper og terrasser. Vi kan stå for hele processen fra idé til udførelse på dit næste haveprojekt.

Vi har udført mange forskellige haveanlæg gennem tiden, og derfor ved vi, hvor vigtigt et harmonerende og korrekt udført haveanlæg betyder for området. Man skal altid have fokus på både udseende, funktionalitet og harmoni med resten af området, så disse faktorer spiller ind, når der skal vælges græstype, belægning, valg af beplantning m.m.

Vi står gerne klar med rådgivning og inspiration til dig som kunde, hvor vi tager stilling til alt sammen med dig, inden vi påbegynder projektet. Vi guider dig også gerne inden for vedligeholdelsesfrie, grønne områder og kommer med forslag til løsninger, der gør jeres arealer mere brugervenlige, hvis du ønsker beplantning, der ikke kræver meget at vedligeholde. 

Så ønsker du et tilbud på en anlægsopgave, der er udført af erfarne anlægsgartnere med faglig stolthed og kundeservice i fokus, er du meget velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave!

Hos Lydolph Anlæg sørger vi for, at haveanlægget passer til omgivelserne, så resultatet bliver så harmonisk og sammenhængende som muligt.
Belægningsarbejde på Sjælland

Vi står klar til at hjælpe

Lydolph Anlæg står klar til at hjælpe med alle opgaver inden for brolægning, belægning og haveanlæg - både til private, kommuner og erhverv. Har du et projekt i tankerne og ønsker at have vores besyv med, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
01.
Få et uforpligtende tilbud
Kontakt os gerne allerede i dag til en uforpligtende snak om projektet. Beskriv jeres opgave for os, og vi giver et tilbud samt en tidsplan. Derudover sørger vi for at forventningsafstemme, så der ikke sker nogle misforståelser.
02.
Anlægsprocessen i gang
Når aftalen er på plads, går vi i gang med anlægsarbejdet. Vi sørger hele tiden for at have en god kundedialog kørende, så du altid er opdateret undervejs i processen og ved, hvordan det går opgavemæssigt.
03.
Det færdige resultat
Med fokus på et flot, solidt stykke arbejde i gode kvalitetsmaterialer leverer vi til sidst et færdigt stykke arbejde, hvor vi har haft fokus på dine ønsker og behov. Vi sørger for, at du er tilfreds med det færdige resultat - hver gang!
Få mere at vide
Du er velkommen til at kontakte Lydolph Anlæg, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejde inden for brolægning, belægning og anlæg. Med base i Slagelse står vi klar til at hjælpe både private og erhverv på hele Sjælland!